12/1 -09

Tja..

( Och nej jag snackar inte skit, jag är bara människa jag också och behöver avbelasta mig någonstans och det är här! Om du har några problem med det så skriv inte massa onödiga och dumma kommentarer för det pallar jag inte med. Och om du har problem med mig så stick. )

Dagarna med dig var en kärlek som aldrig försvinner, och nu är det ett sår som aldrig läker

Det var ett tag sen man var här inne och skrev, det har hänt mycket sen den 10 december så jag har inte orkat vara inne. Fortfarande så står jag utan Hampus. Ni vet inte hur dåligt jag mår för detta, jag gråter och gråter och gråter och gråter men ändå så går han till andra där ute. Och NEJ jag tänker inte släppa honom, alla säger: skit i han han är inte klok, hitta nån annan istället för han är inte värd dig. Men folket lyssna noga, hur tror ni att jag ska kunna göra det efter ett 2 års förhållande? Mina känslor kokar över så mycket jag älskar denna människa! Jag vill bara att han ska komma tillbaka, han är inte den han var och jag fattar inte varför han har blivit som han har blivit. Han bara låser sig när det gäller mig och bara struntar i de. Han tror inte att han tar mig tillbaka alls men han säger TROR. Och sen för det andra så har jag haft anledningar till att vara förbannad på honom också, inte alltid men ibland. Han gjorde så jag inte kunde lita på honom och se vad som hände, han drog vita lögner för mig ofta det senaste halv året. Nu menar jag inte att jag snackar skit om honom så tro inte det för det är det sista jag skulle vilja göra! Jag visste om att han skulle börja ragga på andra när det gått en kort tid, se vem hade rätt? När jag ber han att inte ragga på min bästa polare eller polare överhuvudtaget så bara säger han att det har inte jag med att göra. Trodde inte du kunde sjunka så långt ner faktiskt. Du vet hur ont det gör i mig att se dig flörta runder med andra, 1 ½ månad har gått och du är redan ute och söker efter bekräftelse, jag är inte dum i huvudet, man ser rakt igenom vad du känner och tänker. Det gör ALLA som jag har pratat med. Du vill bara verka precis som du har gått vidare och glömt med det ser folk att det har du inte gjort. Du gör det antagligen för att du känner att du är fri från förhållandet och har ingen som kan säga till dig att: Den får du inte flörta med, den får du inte ligga med, skulle inte du och jag vara i helgen? Jag har själv varit där du är och jag vet vad du känner egentligen. Det är ingen hemlighet som du håller inne för det är så uppenbart vad du är ute efter. Du vill inte ha ett förhållande har du sagt så du kommer ju inte dundra in i ett igen och där fattar man vad du är ute efter.

Ingen känner igen dig längre, jag skulle då aldrig flörta med dina polare för lägre kan man inte sjunka! Se och lär säger jag, du som inte ville gå runt och ligga med folk för det var du förbi sa du, mogna istället, du är 20år. Jag som är 17 och snart 18år vet vad ett förhållande innebär men det gör då inte du.


Man bråkar, det blir jobbigt, man skiljer sig åt, man pratar igen, blir vänner, oron blåser bort, och det blir bra igen.

Dagarna med dig är en kärlek som aldrig försvinner, och nu är det ett sår som aldrig läker

RSS 2.0